Reward Çıkartmalar (10 Sayfa)
Reward Çıkartmalar (10 Sayfa)

Meri Meri - Reward Stickers - Ödül Çıkartmaları - 10 Sayfa

Marka : Meri Meri
Fiyat : ₺385,00(KDV Dahil)
₺43,21 'den başlayan taksitlerle

Parti denince ilk akla gelen ve en sevilen marka Meri Meri! Londra'dan Türkiye'ye uzanan parti coşkusu; 20'den fazla parti teması ile eşsiz parti malzemeleri, rengarenk parti kostümleri, dekorasyon ürünleri ve parti malzemelerinin yanı sıra yüzlerce çeşit tasarım ürün bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Adet :

 

Rengarenk Gökkuşağı Temalı bir parti kimi heyecanlandırmaz ki? 🌈

 

Gökkuşağı Temalı bir parti düzenlemek için gerekli olan masa düzenlemeleri, süslemeler, kostümler, aksesuarlar ve hediyeler de dâhil olmak üzere ihtiyacınız olan her şey; Meri Meri’nin Gökkuşağı Teması’nda! 

 

 

 

 

- Bu rengarenk ödül çıkartmalarına bayılacaksınız!

 

- Yüksek kaliteli kağıttan üretilmiştir. 10 sayfa sticker içerir.

 

- Meri Meri, eşsiz parti malzemeleri ile partinizi benzersiz kılarken çocuklarımıza güvenli bir gelecek sağlamak için FSC™ sertifikalı kâğıt kullanır!

 

 

 

 

 

Rengârenk ve ilgi çekici bir tasarımla karikatürize edilmiş çizimler; bardaklar, peçeteler, servis tabakları ve pasta süslerini benzersiz kılıyor. Gökkuşağı Teması ile oluşturulan bardak, tabak ve peçete ile masanızı eğlenceli hale getirirken Gökkuşağı Prenses Elbisesi ile minikleriniz kendisini heyecan uyandıran bir serüvenin içerisindeymiş gibi hissedecek!

 

Gökkuşağı temalı elbiseyle Parıltılı Sihirli Değnek ve Fırfırlı Taç, baş süsü, kolye ve geçici dövmelerle buluşturarak dikkat çekici bir tarz elde edebilirsiniz. Üstelik, temalı mumlar ve pasta süsleri ile pastanızı kişiselleştirebilirsiniz!

 

 

 

 

 

 

Meri Meri’nin sunduğu geniş ürün yelpazesini keşfetmek için Gökkuşağı Teması’nı inceleyebilirsiniz! 🎉

 

 

 

 

 

 

 

Ölçüler;

 

 

- Ürün Boyutu: 140mm x 191mm

 

 

 FSC™ Sertifikası nedir?

 

 

- Orman ürünlerinin; ormanın verimliliğine, biyolojik çeşitliliğe ve ekolojik süreçlere zararsız bir şekilde elde edilmesi,

 

- Ormanlara yönelik yapılan her türlü müdahalenin, kar amacıyla yapılmasında, bulunduğu ekosistemi ve toplumun dengesini bozmayacak derecede olması,

 

- Halkın uzun süreçte orman ve orman ürünlerinden fayda sağlayacağı, fakat bu ürünlerin sürdürülebilir kullanımını destekleyen uzun zamanlı yönetim planlarına da katılımda bulunacağı sistemlerin kurulmasıdır.

 

 

Sizin İçin Seçtiklerimiz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR